Colegiul Tehnic Dinicu Golescu

Agenti economici parteneri

Turbomecanica

TURBOMECANICA a câștigat un loc important în lanțul de aprovizionare a marilor producători de sisteme de propulsie prin demonstrarea permanentă a capacității de asigurare a calității produselor livrate, de diversificare a capabilităților tehnice și de utilizare eficientă a capacităților de producție și nu în ultimul rând a capacității de operare în baza unor nevoi flexibile.
La baza reputației noastre stau experiență inginerească, sistemul de asigurare a calității și procesele speciale aprobate de NADCAP, alături  de înalta calificare, pasiunea și loialitatea specialiștilor.

Brady Auto

Compania Brady Trade se numara printre cei mai mari dealeri autorizati cu o cota de piata de peste 10% in reteaua Škoda Romania si o experienta de peste 20 ani de activitate in domeniul auto.

Preocupati in permanenta de satisfacerea nevoilor clientului si imbunatatirea relatiei cu acesta, misiunea firmei Brady Auto Center, dealer Škoda si Das WeltAuto, service autorizat Volkswagen PKW si LNF, este de a oferi clientilor sai un echilibru intre util si placut, oferind multiple avantaje:

Radisson Blu

Radisson Blu București este un hotel din București construit în anul 1977. Până în octombrie 2009 a fost numit Radisson SAS. Inaugurat pe 18 septembrie 2008, în urma unei investiții de 70 milioane euro, hotelul Radisson Blu din București este cel mai mare hotel de cinci stele din România și cel mai mare hotel Radisson din Europa de Est, cu 424 de camere, din care 301 standard, 74 executive, 10 camere pentru persoane cu dizabilități și 39 de apartamente. Hotelul este amplasat pe una din principalele artere din București, și anume Calea Victoriei 63 – 81, mai dispune de 4 restaurante, 3 baruri, un centru de conferințe de 1.500 de metri pătrați, incluzând o sală pentru maxim 500 de persoane și alte 11 mai mici, un Bali Spa, un centru de sănătate, piscină exterioară încălzită, jacuzzi exterior, pistă pentru jogging, casino și magazine de lux.

BOSCH SERVICE

Din pasiune si dorinta de a oferii ceva nou, ceva de calitate la standarde inalte, corectitudine si respect, am deschis in anul 2007 un service auto generalist in care sa fie cuprinse toate serviciile necesare pentru întreținerea și repararea autovehiculelor

Autonet Import

 

Autonet este furnizorul numărul 1* de servicii din domeniul auto pe piaţa românească şi îşi propune să-şi menţină poziţia de lider de piaţă şi de a creşte constant, oferind noi servicii şi soluţii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor săi.

Compania a fost înființată în 1996 și deservește clienți în trei țări (România, Ungaria și Slovenia), prin trei centre de distribuție și 71 de depozite regionale.

SC SAYAMARC SRL

Ana Hotels – Athénée Palace Hilton

 

De o eleganță desăvârșită și minunat localizat, Athénée Palace Hilton București îți oferă o atmosferă magică pentru nunți, petreceri și alte evenimente sociale. Bucură-te de primul dans în familie în spectaculosul Le Diplomate Ballroom sau sărbătorește-ți iubirea în sala Regina Maria – și lasă-i pe organizatorii noștri talentați să fie alături de tine pe tot parcursul evenimentului.

SC București Turism SA

SC Trotter Restaurant SRL

 

“Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, doream sa mananc in oras, cu prietenii mei si sa ma satur. Munceam toata ziua, negasind timp de a mai merge acasa, satul de aceleasi vesnice sandwichuri de la fast-food. Visam la vremurile cand ma astepta mancarea aburinda pe masa, calda si gustoasa. Cu foarte bun in ea. In visele mele mancam la mama.

Asa s-a nascut ideea. Asa s-a nascut La Mama. Din necesitate, din dor si de ce nu… din foame. Mama pune intotdeauna foarte bun in mancare. Mama nu se supara ca mananc mult. Intotdeauna la mama ma simt bine. Pentru ca este altceva.

Noi am pornit acum douazeci de ani, pe data de 27 februarie 1999, cu o idee. Am incercat sa pastram aceasta idee intacta, ba chiar sa o imbunatatim zi de zi. Pentru ca, asa cum pentru mama eu eram cel mai important atunci cand veneam acasa pentru o cina, asa si pentru noi, Dumneavoastra, clientii, sunteti cei mai importanti!”

JW Marriott Bucharest Grand Hotel